Konfirmasjon


Om konfirmantlederne

Konfirmasjon

Renate Fjelde

Alder: 29

Jobber til daglig på LKG

Konfirmasjon

André Heradstveit

Alder: 35

Gift med Rut og har 4 barn.

Jobber til daglig på LKG.

 

Om Konfimant 2024/25

Under finner du planen for konfirmantåret 2024-2025.

Planen viser tema for de ulike samlingene og dato. Samlingene er på torsdager i oddetallsuker. Konfirmasjon for 2010-kullet er søndag 8. juni.

 

Går du i niende klasse skoleåret 2024-2025? Vil du lære mer om hvem Jesus er og hva han har gjort? Har du lyst til et år med mye gøy og å dra på turer med dine medkonfirmanter?

Gjennom konfirmasjonsopplegget til Bedehuskirken Lyngdal lærer du mer om Gud, om verden han har skapt, om hans redningsplan og om livet sammen med Ham. 

Annenhver torsdag gjennom året samles vi i Lyngdal bedehus der vi får bibelbasert undervisning om ulike temaer, spiser god mat sammen og har det gøy.

Utgangspunktet for konfirmantopplegget hos oss er Awanas opplegg “Smak og se”, med noen tilleggssamlinger. For mer informasjon kan du gå inn på smakog.se

I løpet av året vil vi dra på turer, en kort tur i starten av året og to leirer der vi treffer andre konfirmanter, en raftingleir på Evje og en skiweekend på Tonstadli. De konfirmantene som ønsker det kan også bli med på en avslutningsuke til Centro Sarepta i Spania den første uken i sommerferien 2025. Med unntak av bli-kjent-turen vil de andre turene være sammen med andre konfirmanter fra bedehus i Agder.

Samlingene varer rundt 1,5 time og begynner klokken 18.00 på torsdager.

På leirene vil man også få undervisning om følgende tema:

Identitet og selvfølelse, fellesskap(t), Gud, hvem er du? Jesus, er du sann? Den Hellige Ånd, Gutt og jente, Pay it forward og HIStory. 

Det koster 2500 kroner å konfirmere seg hos oss. Denne prisen inkluderer egen bibel og kostnadene for de to obligatoriske leirene, men kort til skiheis på skiweekend kommer utenom. Det finnes støtteordninger dersom dette skulle være økonomisk krevende.

Har du spørsmål kan du sende dem til post@bedehuskirkenlyngdal.no.

Påmelding til konfirmasjon

Powered by Cornerstone